0744.550.224

Interventii vidanjare 24/7/365

preturi     contact

Desfundare canalizare

Desfundam orice tip si model de canalizare si tevi si asiguram in acelasi timp curatarea acestora ecologica. Fie ca este vorba de desfundare canalizare, curatare scurgeri sau de desfundare tevi, aici, la S.C. AliasVIK S.R.L. avem peste 15 de ani de experienta vechime in realizarea lucrarilor de desfundare canalizari in Bucuresti Ilfov si zonele limitrofe.

Desfundare canalizare mecanizata ecologica

  • reziduuri menajere;
  • reziduuri petroliere;
  • reziduuri grasimi;
  • separatoare spalatorii auto.

Desfundare tevi cu apa cu presiune

La S.C. AliasVIK S.R.L. folosim pentru desfundare canalizare si curatarea conductelor un dispozitiv cu jet de apa cu foarte mare presiune special conceput. Aceasta tehnologie foloseste apa la o presiune foarte mare cu apa rece sau calda in functie de necesitati indepartand si curatand toate blocajele si rezidurile instalate pe tevi.

Inspectie video canalizare

Previne inundatiile din subsol cu noul nostru serviciu high-tech de inspectie video canalizare. Lasa-ne sa identificam potentiala sursa a problemelor cu canalizarea evitad astfel probleme viitoare.

Preţuri desfundare canalizare

Preturile serviciilor de vidanjare desfundare prestate de catre S.C. AliasVIK S.R.L. sunt promotionale, acestea fiind accesibile oricarui beneficiar fie ca este persoana fizica, fie ca este persoana juridica. Rezolvam profesional orice problema de desfundare 24 de ore din 24 aparuta la bloc, casa, hala etc. rapid si la un pret cat mai accesibil. Pentru a ne contacta va rugam sa folositi pagina de contact pentru a intra in contact cu noi telefonic sau email.


Servicii de vidanjare desfundare

servicii vidanjare

Interventii desfundari canalizari

servicii eco

Servicii de protectie a mediului

vidanja

Autospeciale Mercedes-Benz de 17 tone