0744.550.224

Interventii vidanjare 24/7/365

preturi     contact

Cine suntem

Suntem o societate cu capital privat de prestari servicii specializata in servicii de protectie a mediului prin tehnologie ecologica in principal vidanjare si desfundare ecologica.

Activitatea noastra se indreapta catre satisfacerea nevoilor clientilor si protectia mediului prin tehnologiile dezvoltate si aplicate.
Domeniul de activitate in principal este reprezentat de prestari servicii: desfundari, decolmatari retele de canalizare si preluare a apelor uzate menajere, vidanjare, vidanjare decantoare, fose septice, subsoluri etc.

Serviciile oferite beneficiarilor de catre S.C. ALIASVIK S.R.L. sunt realizate de catre o echipa care cunoaste foarte bine problemele retelelor de canalizare, fiind superspecializata in domeniu, cu o vechime in acest profil de activitate de peste 15 ani.

Echipamentul, utilajele de interventie in reteaua de canalizare sunt performante din punct de vedere tehnic, fapt ce confera garantia calitatii lucrarilor executate.

Apeland la serviciile oferite de catre S.C.Aliasvik S.R.L., aveti siguranta si certitudinea ca solicitarile dvs. sunt realizate prompt, profesional, calitativ si la preturi promotionale, accesibile oricarui client.


Servicii de vidanjare desfundare

servicii vidanjare

Interventii desfundari canalizari

servicii eco

Servicii de protectie a mediului

vidanja

Autospeciale Mercedes-Benz de 17 tone